Méretpontos szövetszőnyeg

Az autószőnyeg saját gyárunkban készül, így biztosítva leggyorsabban minden vevő egyedi igényét.
Többféle anyagból és kivitelben a legolcsóbbtól a gyári minőségig. Minden esetben kifejezetten az autóipar számára gyártott 1.osztályú anyagból. Mindegyik szőnyeg alja el van látva csúszásgátló bevonattal, Pl:
- gumiőrlemény
- teljesen vízzáró gumi
- szivacs
- tépőzár
ezáltal kényelmet és a biztonságot nyújt.

Ezenkívül arra törekszünk, hogy a szőnyegeket ellássuk a gyári rögzítési pontokhoz való csatlakozással. Az oldalon ezt jelezzük pontosan, melyik modellnél ez hogyan lehetséges.
Érdemes a rendelésnél arra figyelni, hogy a drágább szőnyegek nem csak hosszabb élettartamot garantálnak, hanem szebbek, könnyebben is takaríthatóak, ezáltal egyszerűbb a kezelésük. Ha egyedi igény van vagy esetleg mindenképpen ragaszkodunk egy adott elképzeléshez, olyan helyen válasszunk, ahol meg tudják mutatni a mintát így el lehet kerülni a későbbi csalódást, előre egyeztetni lehet azt, hogy pontosan mit szeretnénk. Tehát pl: az a webshop, ahol annak ellenére, hogy nincs üzemük, nem gyártanak, de minden autót ismernek, mindent elvállalnak és minden szőnyegük rögzíthető az nem mond igazat. Nem minden autószőnyeg rögzíthető, nem minden autóban van rögzítési pont. Érdemes ezt előre tisztázni.