Szolgáltatás

Cégünk fő profilja a mínőségi autó felszerelés kis és nagykereskedelme, az autószőnyeg gyártás, kereskedelem.

Itthon elsőként kezdtük el forgalmazni az autó padlóját és csomagtartóját megvédő minőségi termékeket.

A mai napig is az egyetlenek vagyunk akik nem webshopként működünk, nem külföldi cégként egy garázsból árulunk, a termékeket azonnal raktárról szállítjuk, a helyszínen, ahol a vásárlóink számára ingyenes a parkolás, kényelmesen  belepróbálhatóak az autóba, így eldönthető, hogy milyet válasszon, legyen az kicsi vagy nagy peremmel gyártott gumiszőnyeg, a szövetszőnyeg anyaga, színe, alakja az autóban kipróbálható.

A német eredeti PETEX szőnyegeken kívül forgalmazunk elsősorban az egyedi igények kielégítése végett, itthon saját üzemünkben készült, de szintén méretpontos utas és csomagtér szőnyegeket. Ezek készülhetnek különféle szinkombinációban (PL:. más szinű szegély) amire a német gyárban sajnos nincs lehetőség. Forgalmazunk csomagtértálcákat is szinte minden autótipusra, amelynek használatával könnyen tisztíthatóvá válik a csomagtartó. Ezek anyaga puhább műanyag, felülete érdesített, csúszásgátló gumibetéttel ellátott, ellenáll a kosznak és víznek.

A méretpontos gumiszőnyeg, csomagtértálca, hótálca, azonnal kapható a helyszínen kipróbálható, és azonnal átvehető.

A szőnyegekbe nem hímzünk és nem is varrunk jogvédett feliratokat.

Belső udvarunkban a parkolás vásárlóink számára ingyenes.

A szövetszőnyegek nem vehetők át azonnal, hiszen azok a kiválasztott anyagokból, színekből készülnek, átfutási idő kb 1-3 nap.

Szállítás: Az általunk forgalmazott termékeket GLS szállítja utánvéttel vagy előre utalással.

Természetesen a helyszínen díjmentesen megvásárolhatóak a szőnyegek és minden általunk forgalmazott termék.

Viszonteladóknak, flottakezelőknek kedvezmény, jelentkezésüket várjuk!


Termékeink

Cégünk elsőként ismerte fel az igényt a minőségi, mégis megfizethető áru autófelszerelésre Magyarországon. Mivel közvetlenül a gyártóktól hozzuk a termékeket így áraink lényegesen alacsonyabbak mint a megszokottak. Termékeink legnagyobb részét raktárról kínáljuk, mint hivatalos importőr, akár nagyobb tételben is.

Nálunk azonnal kipróbálhatja és meg is vásárolhatja a helyszínen kiválasztott gumiszőnyeget, hótálcát, csomagtértálcát, kartervédőt. A szövetszőnyegeket egyedileg gyártjuk, így azok a rendelés leadása után készülnek el, így azonnal azok nem vihetők el.

Minden termékünk méretpontos, az adott típusra egyedileg kifejlesztett, több általunk képviselt cég közvetlen gyári beszállító. Egyedülállóan széles választékunk biztosítja, hogy az érdeklődők megtalálják az általuk keresett terméket, legyen az akár méretpontos gumiszőnyeg, méretpontos autószőnyeg, méretpontos csomagtértálca vagy méretpontos hótálca.